+ 0 km 0
Кафемашина Saeco Incanto New Black гр. Хасково - image 1

Кафемашина Saeco Incanto New Black

549 лв.
Описание
Кафемашина Saeco Incanto New Black / 549 лева / е с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 39.99 лева /. Марката "Monitto" е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Кафемашина Saeco Incanto New Black с отличен външен вид и такова техническо състояние, за което предоставяме клип - https://www.youtube.com/watch?v=UhsShmj3QJ8&feature=youtu.be

Saeco Incanto New Black е перфектната кафемашина за домашна употреба. Разполага с керемична мелачка, две запаметяеми дължи на кафето / нормално и дълго /, които лесно можете да настроите по ваш избор чрез задържане на съответния бутон. Работи с кафе на зърна и с втори вид кафе / доза смляно кафе /. Има и дюза за пара и топла вода, която е перфектна за приготвяне на различни разтворими напитки / 3в1, чай, бульони и други /.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 07:04, 17 юни 2020
  • Преглеждания:552
  • Номер на обявата: 117354142
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto