+ 0 km 0
Кафемашина Saeco Minutto Cappuccino гр. Хасково - image 1

Кафемашина Saeco Minutto Cappuccino

499 лв.
Описание
Кафемашина Saeco Minutto Cappuccino / 499 лева / е с бонус 1 килограм кафе на зърна " Monitto " по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 36 лева /. Марката " Monitto " е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Кафемашина Saeco Minutto Cappuccino в отличен външен вид и перфектно техническо състояние, за което предоставяме 2 клипа;
1 / Направа на кафе - https://www.youtube.com/watch?v=VMOQ8bQL7wI&feature=youtu.be

2 / Направа на капучино - https://www.youtube.com/watch?v=TB7l_YkakQE&feature=youtu.be

Кафемашината е с керамични мелачка, разполага с две запаметими опции за дължина на кафето, които лесно се настройват според вашите изисквания чрез задържане на съответния бутон. Има накрайник за топла вода и кана за мляко, с която можете да си направите горещо мляко с много каймак или перфектно капучино само с натискането на един бутон, което се вижда от горния клип. Може да работи с втори вид кафе / доза мляно кафе /. Машината е перфектна за домашна употреба и за хора, които предпочитат да пият кафето с повече или по - малко мляко
Изключително надеждна и лесна за употреба
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 07:10, 17 юни 2020
  • Преглеждания:524
  • Номер на обявата: 118083386
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto