+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Кафемашини и ел. кани в гр. Хасково.

Кафемашина Saeco Odea Giro гр. Хасково - image 1

Кафемашина Saeco Odea Giro

259 лв.
Описание
Кафемашини Saeco Odea Giro / 259 лева за брой / с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 39.99 лева /. Марката "Monitto" е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Кафемашините са в перфектен външен вид и отлично техническото състояние, за което предоставяме клип - https://www.youtube.com/watch?v=AMeYY8pO4-w

Компактна автоматична кафемашина дори и за най - малката кухня, работеща с кафе на зърна. Разполага с керамична мелачка, пръстен за определяне дължината на кафето и бутон за настройка на големината на дозата / съответно едно, две и три зърна /. Има също така дюза за пара и топла вода на която може да се запарва мляко или да се правят различни разтворими напитки / 3 в 1, бульони, шоколад и т.н /. Тавичката за поставяне на чашката за кафето се регулира ръчно нагоре и надолу. Изключително проста за работа в домашни условия.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 21:27, 10 юни 2020
  • Преглеждания:434
  • Номер на обявата: 117612803

Обяви на потребителя Monitto