+ 0 km 0
Кафемашина Spetema Grande pods с бонус 150 броя хартиени дози гр. Хасково - image 1

Кафемашина Spetema Grande pods с бонус 150 броя хартиени дози

199 лв.
Описание
Нова кафемашина Spetema Grande pods с бонус 150 броя хартиени дози на цена от 199 лева.
Машина е нова в перфектно техническо състояние, за което разбира се предоставяме клип - https://www.youtube.com/watch?v=wt8xISLM1qk

Поради малките си размери кафемашината е изключително удобна за домашна употреба. Разполага с две запаметими дължини на изтичащото кафе и голям автономен резервоар за вода. Изключително лесна за употреба.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto