+ 0 km 0
Кафемашини Saeco Talea Ring Plus Black гр. Хасково - image 1

Кафемашини Saeco Talea Ring Plus Black

399 лв.
Описание
Кафемашини Saeco Talea Ring Plus Black / 399 лева / цената е за брой. Всяка кафемашина е с бонус 1 килограм кафе на зърна " Monitto " по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 39.99 лева /. Марката " Monitto " е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Кафемашините са в отличен външен вид и перфектно техническо състояние, за което ви предоставяме клип - https://youtu.be/ns-mUwMFUN0

Saeco Talea Ring Plus е с уникален дизай и страхотна за работа в домашна условия. Има три запаметими дължини на изтичащото кафе, които се нагласят много лесно от менюто, както и три големини на дозата, за които си има бутон със зърна и се променят с натискането му съответно на едно, две и три зърна. Има керамична мелачка и много готин сензорен ринг посредством, който се работи изключително лесно с тази кафемашина. Има дюза за пара и топла идеална за приготвянето на различни разтворими напитки или бързото кипване на мляко. Работи и с втори вид кафе / доза мляно кафе /. Тавичката, на която се поставя чашката също се движи нагоре и надолу сензорно само с поставяне на пръста в желаната посока.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 17:31, 22 юни 2020
  • Преглеждания:381
  • Номер на обявата: 117420368
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto