+ 0 km 0
Кафемашини Saeco Xelsis гр. Хасково - image 1

Кафемашини Saeco Xelsis

899 лв.
Описание
Кафемашини Saeco Xelsis / 899 лева за брой / всяка с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 39.99 лева /. Марката "Monitto" е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Saeco Xelsis е с перфектен външен вид и отлично техническо състояние, за което предостяме два клипа;
1 / Направа на кафе -
https://youtu.be/LzKg8g8Jf4M

2 / Направа на капучино -
https://youtu.be/mVKkWy-F92g

Кафемашина Saeco Xelsis е уникална за домашна ползване с цветен тъч дисплей и меню на български / първата от снимките е с руски / език. Разполага с керамична кафемелачка за по - дълготрайна употреба и тиха работа. Има две запаметими дължини на изтичащото кафе / нормално и дълго /, бутон за капучино, бутон за макаиато и бутон за специални напитки. Работи, както с кафе на зърна така и с доза мляно кафе. Към кафемашината има кана за мляко посредством, която се приготвят перфектно капучино, топло мляко, макиато други и специални напитки. Големината на каймака на млякото във всички специални напитки / може да е различен за различните видове / се определя от менюто на машината. Разполага с пръстен за двойно капучиниране / определящ дебита на изтичащото кафе / за по - голям каймак на кафето.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto